KIRJOITTAJA

Sanan toimitus

KUVAT

Jaa artikkeli

Kaupallinen yhteistyö | 07.02.2024 | 3/2024

Deittisovellus Valo – paikka kristilliselle rakkaudelle

Rakkaus ei tunne rajoja, mutta kuinka löytää se oikea, kun yhteys kristilliseen yhteisöön on katkennut? Kristillinen Deittisovellus Valo on sovellus jossa käyttäjät jakavat saman arvomaailman. Vuodesta 2022 lähtien Valo on ollut tuonut yhteen yli 250 000 kirjautunutta käyttäjää, jotka jakavat yhden yhteisen tekijän – uskon.

Kristiina Feketen, Valon mediavastaavan, mukaan nuoret kristityt ovat löytäneet helppouden siitä, että deittisovelluksessa ollaan jo lähtökohtaisesti samalla viivalla. Ei tarvitse selittää, eikä kohdata epävarmuutta siitä, jaetaanko samat arvot. Tämä on erityisen tärkeää, kun monen nuoren yhteys kristilliseen elämään on saattanut katketa rippikoulun jälkeen. Elämän muilla osa-alueilla se ei ole ehkä häirinnyt mutta parisuhteessa ilmenee ongelmia. Sama arvomaailma on vahva perusta onnistuneelle parisuhteelle. Tähän tarpeeseen sovellus onkin luotu.

”Valossa voi löytää kumppanin, joka etsii vakavaa parisuhdetta ja haluaa elää kristillisten arvojen mukaisesti”, Fekete painottaa. Sovellus tarjoaa paikan, jossa käyttäjät voivat esimerkiksi vapaasti jakaa haaveensa perheestä ja lapsista, sillä suurin osa heistä etsii juuri rakkautta.

Fekete on vieraillut useissa suomalaisissa seurakunnissa, joissa Valon esittely on herättänyt suurta kiinnostusta. “Ollaan aidosti onnellisia, että löytyy vaihtoehto juuri kristityille. Ihmisten tapaaminen on väistämättä siirtynyt erilaisiin sovelluksiin eikä siinä koeta olevan mitään ongelmaa, koitetaan vaan löytää itselle sopiva sovellus. Valon suosio ei rajoitu vain nuoriin; myös senioriväestö on ottanut Valon omakseen. Moni on elämänsä varrella kokenut vaikeuksia löytää kumppania, mutta Valo on avannut uusia mahdollisuuksia. ”Asiakaspalveluun tulee jatkuvasti viestejä siitä, kuinka pitkän etsimisen jälkeen juuri Valosta löytyi se oikea”, Fekete hymyilee.

Valo ei ole vain suomalainen ilmiö – se toimii myös Ruotsissa ja Norjassa, ja suunnitelmissa on laajentua muualle Eurooppaan lähitulevaisuudessa. Näin Valo tarjoaa paikan kaikille rakkautta etsiville, yli maantieteellisten rajojen. ”Tavoitteemme on olla maailman suosituin kristillinen deittisovellus”, Fekete päättää.

Valo on enemmän kuin deittisovellus – se on silta kristillisen rakkauden ja pysyvän parisuhteen löytämiseen.

Valon voit ladata ilmaiseksi Google Play- tai Apple App Store-sovelluskaupoista. Lisää tietoa sovelluksesta valoapp.io/fi/

***

Tämä artikkeli on tehty kaupallisena yhteistyönä. Jos kiinnostuit natiivimainonnasta, ota yhteyttä mediamyyntimme markkinointi@sana.fi.

Kokeile kuukausi eurolla

Tutustu Sanan digitilaukseen 1 € / 1 kk. Se on helppoa ja turvallista, voit perua tilauksen milloin hyvänsä.

Ilkka Enkenberg

Ilkka Enkenberg

Päätoimittaja

Jaa artikkeli