Karas-Sana Oy:n Sana-lehden tuotteet

1 Sana-lehti sisältäen DigiSanan lukuoikeuden vuosikerta 142 € jatkuvana tilauksena (vuoden 2024 hinta)

2 Vain DigiSana vuosikerta 90 € jatkuva tilauksena

3 ÄäniSana vuosikerta 74 € jatkuvana tilauksena

Ohjevähittäishintojen ohella Sana-lehteä ja DigiSanaa myydään lisäksi eri aikoina ja eri kanavissa kampanjaehdoin lukuisina eripituisina määräaikaisina tilauksina ja tilaustuotekokonaisuuksina ja -paketteina. Niiden hinta voi vaihdella ohjevähittäishinnoista. Myös eri maksutavat ja -ehdot voivat vaikuttaa hintaan ja muihin ehtoihin.

Kukin maksettu tilaustuote jatkuu tilauskautensa loppuun. Mikäli samaa tilaustuotetta ei enää tilauskauden päätyttyä ole tarjolla, kustantaja tarjoaa asiakkaalle sisällöltään ja ehdoiltaan lähimpänä olevaa uutta tilaustuotetta.

Karas-Sana Oy:n Sana-lehden tilausehdot

1 Tilauksen peruuttaminen

Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyyntinä (puhelinmyyjän välityksellä tai verkossa tekemänsä) uusi määräaikainen tai jatkuva tilaus. Tilaus tulee peruuttaa viimeistään 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden, laskun tai tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Tällöin tilaajalle ei koidu kuluja eikä saatuja lehtiä tarvitse palauttaa. Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen. Sen voi tehdä joko kirjeellä, sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoituksessa tulee ilmetä asiakasnumero, nimi ja osoite.

2 Jatkuvan tilauksen lopettaminen

Jatkuva tilaus on voimassa niin kauan kunnes tilaaja peruu sen tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olleeseen hinnastoon. Tilaushintojen muuttuessa myös jatkuvan tilauksen hinta muuttuu. Muut edut kuitenkin säilyvät.

Tilaaja voi milloin tahansa muuttaa jatkuvan tilauksen laskutusväliä, peruuttaa tilauksen tai muuttaa tilauksen määräaikaiseksi. Muutoksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluun viimeistään 14 vuorokautta ennen laskutusjakson päättymistä.

3 Maksuohjeet

Lasku tulee maksaa viimeistään eräpäivänä. Mahdollisesta maksumuistutuksesta seuraa tilaajalle perintäkuluja. Maksun viivästyessä lehden lähettäminen voidaan keskeyttää maksuselvityksen ajaksi.

Suosittelemme tilaajia tekemään e-laskusopimuksen omassa verkkopankissa, laskuttajanimeksi valitaan Karas-Sana Oy/Sana-lehti.

4 Digitaalisten palveluiden ohjeet ja käyttöehdot

Sana-lehden tilaus sisältää käyttöoikeuden osoitteessa Sana.fi oleviin digitaalisiin palveluihin eli DigiSana-verkkolehteen ja Sanan näköislehtiin. Palveluiden käyttö edellyttää asiakkaalta rekisteröitymistä palveluun.

Rekisteröitymisen tarkoitus on tarkistaa, että asiakkaalla on tilauksen mukainen käyttöoikeus kyseisiin digitaalisiin palveluihin. Rekisteröitymisen edellytyksenä on tilaajan nimi sekä tilauksen asiakasnumero. Karas-Sana Oy:llä ei ole velvollisuutta mahdollistaa digitaalisten palvelujensa käyttöä ilman rekisteröitymistä ja/tai siihen soveltuvia laitteita ja yhteyksiä.

Karas-Sana Oy:n digitaaliset palvelut toimivat yleisimmillä laitteilla, käyttöjärjestelmillä ja selaimilla. Lisäksi tilaajalla tulee olla digitaalisten palveluiden käyttämiseen riittävän hyvät tietoliikenneyhteydet. Asiakas vastaa itse kaikista laitteisiinsa, ohjelmistoihinsa ja yhteyksiinsä liittyvistä kustannuksista. Karas-Sana Oy ei voi taata digitaalisten palveluidemme käytettävyyttä kaikilla laitteilla, käyttöjärjestelmillä ja selaimilla tai niiden yhdistelmillä.