Tilaa Sana-lehti tai DigiSana

Jo vuodesta 1945 ilmestynyt Sana-lehti on täynnä rohkaisevia elämäntarinoita sekä kiinnostavaa tietoa uskon, rukouksen ja Raamatun maailmasta. Tänä päivänä Sana on Suomen suurin kristillinen aikakauslehti, jonka tilaukseen sisältyy myös verkkolehti ja näköislehdet.

Sana-lehti ilmestyy kahdesti kuukaudessa kotiin kannettuna. 60-sivuisessa lehdessä on luettavaa moneksi päiväksi. Painetun lehden tilaaja saa myös DigiSanan lukutunnukset käyttöönsä, joten merkityksellistä sisältöä voi nauttia myös verkossa. Tunnuksilla pääset lukemaan verkkolehden juttujen lisäksi myös Sanan näköislehtiä vuoden 2021 alusta asti.

Tee tilaus verkkokaupassamme tai lomakkeella.

Sanan tilaajapalvelussa autamme sinua mielellämme arkisin klo 9-15. Otathan yhteyttä, jos haluat tehdä tilauksen puhelimitse 0400 793406 tai sähköpostitse tilaukset@sana.fi.

 

Kampanjat

Tutustu DigiSanaan 1 kk 1 €

Tutustu DigiSanaan nyt huippuedullisesti. Ensimmäinen kuukausi nyt vain 1 €, tilaus jatkuu edullisena kestotilauksena voimassaolevan hinnan mukaan 7,50 € / kk (vuoden jatkuva tilaus maksaa 90 €).

DigiSanan tilaajana pääset lukemaan uusimpien juttujen lisäksi satoja aiemmin julkaistuja artikkeleita. Lisäksi voi selata Sanan näköislehtien arkistoa vuodesta 2021 lähtien. 

Sana 8 kansi

Tilaa Sana-lehti 3 kk 33 €

Haluatko tutustua Suomen suurimpaan kristilliseen aikakauslehti Sanaan rauhassa kotisohvalla?

Tilaa kahdesti kuukaudessa ilmestyvä 60-sivuinen aikakauslehti nyt tarjoushintaan 33 € / 3 kk. Tutustumishinta sisältää 6 aikakauslehteä, verkkolehden lukuoikeuden ja vuoden 2021 alusta ilmestyneet näköislehdet.  Eli lukemista riittää verkossakin pitkäksi aikaa.

Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Ellet halua jatkaa tilausta, voit lopettaa sen tutustumisjakson päätteeksi lähettämällä viestin asiakaspalveluumme tilaukset@sana.fi. Ulkomaan tilauksiin lisäpostimaksu.

Tutustu maksutta Sanan näköislehteen

Tilaa uusin Sanan näköislehti maksutta sähköpostiisi.

Näköislehden tilaus ei velvoita sinua lehden tilaukseen. Tilaamalla näköislehden saat myös kahdesti kuukaudessa ilmestyvän Sanan uutiskirjeen, jossa päätoimittaja Ilkka Enkenberg kertoo vinkit uusimpiin ja suosituimpiin artikkeleihin.

HUOM. Maksuttoman Sanan näköislehden voi tilata vain yhden kerran.