Tilaa Sana-lehti tai DigiSana

Jo vuodesta 1945 ilmestynyt Sana-lehti on täynnä rohkaisevia elämäntarinoita sekä kiinnostavaa tietoa uskon, rukouksen ja Raamatun maailmasta. Tänä päivänä Sana on Suomen suurin kristillinen aikakauslehti, joka ilmestyy myös verkkolehtenä ja näköislehtenä.

Sana-lehti ilmestyy kahdesti kuukaudessa kotiin kannettuna. 60-sivuisessa lehdessä on luettavaa moneksi päiväksi. Painetun lehden tilaaja saa myös DigiSanan lukutunnukset käyttöönsä, joten merkityksellistä sisältöä voi nauttia myös verkossa.

Tee tilaus verkossa tai lomakkeella.

Sanan tilaajapalvelu palvelee puhelimitse arkipäivinä klo 9-15 välisenä aikana
puhelimitse 0400 793406 tai sähköpostitse tilaukset@sana.fi.

 

Kampanjat

Tutustu DigiSanaan 1 kk 1 €

Tutustu DigiSanaan nyt huippuedullisesti. Ensimmäinen kuukausi tarjoushintaan, tilaus jatkuu edullisena kestotilauksena senhetkisen voimassaolevan hinnan mukaan (vuoden jatkuva tilaus maksaa 90 €).

Ystävälle Sana 3 kk 39 €

Kenelle sinä haluaisit sanoa ”Olet minulle tärkeä”?

Tilaa nyt tärkeitä Sanoja tärkeälle ihmiselle. Sana-lehti ystävänpäivän tarjoushintaan 3 kk 39 € (6 lehteä + DigiSanan lukuoikeus). Määräaikainen tilaus sopii hyvin ystävänpäivälahjaksi. Ulkomaan tilauksiin lisäpostimaksu.

Tutustu maksutta Sanan näköislehteen

Tutustu nyt Sanaan maksutta! Tilaa näköislehti sähköpostiisi ja tutustu rauhassa merkitykselliseen, iloa ja lohtua tuovaan sisältöön. 

Maksuttoman näköislehden voi tilata vain yhden kerran. Numeroa ei voi valita vaan lähetämme seuraavaksi ilmestyvän lehden. Näytelehden tilaus ei velvoita tilaukseen, mutta soitamme sinulle ja kyselemme mitä pidit uudistuneesta Sana-lehdestä.