Tilaa Sana-lehti tai DigiSana

Jo vuodesta 1945 ilmestynyt Sana-lehti on täynnä rohkaisevia elämäntarinoita sekä kiinnostavaa tietoa uskon, rukouksen ja Raamatun maailmasta. Tänä päivänä Sana on Suomen suurin kristillinen aikakauslehti, joka ilmestyy sekä painettuna lehtenä että verkkolehtenä.

Sana-lehti ilmestyy 21 kertaa vuodessa, joista kaksi on 76-sivuisia tuplanumeroita. Tilaamalla Sana-lehden saat myös digitunnukset, joiden avulla voit lukea aikakauslehden artikkelit sekä vain verkossa julkaistavat erikoisjutut. Pääset myös käsiksi Sanan arkistoon, jossa on helmiä aiemmilta vuosilta. Näköislehdet löydät verkosta vuoden 2021 alusta alkaen, ja osaa artikkeleista ja podcasteja voit kuunnella vaikkapa kävelylenkillä.

Sanan tilausten hinnat:
Sana-lehti sisältäen DigiSanan jatkuvana tilauksena laskutusvälein 3 kk / 38 €, 6 kk / 75 € ja 12 kk / 142 €
DigiSana 3 kk / 27 €, 6 kk / 52 € ja 12 kk / 90 €
Kestotilaajan edut

Määräaikainen tilaus Sana sisältäen DigiSanan 3 kk / 46 €, 6 kk / 88 € ja 12 kk / 164 €

Tee tilaus verkkokaupassamme tai lomakkeella.

Sanan tilaajapalvelussa autamme sinua mielellämme arkisin klo 9-15. Otathan yhteyttä, jos haluat tehdä tilauksen puhelimitse 0400 793406 tai sähköpostitse tilaukset@sana.fi.

Kampanjat

DigiSana banneri

Tutustu DigiSanaan 1 kk 1 €

Tutustu DigiSanaan nyt huippuedullisesti. Ensimmäinen kuukausi nyt vain 1 €, tilaus jatkuu edullisena kestotilauksena voimassaolevan hinnan mukaan 7,50 € / kk (vuoden jatkuva tilaus maksaa 90 €).

DigiSanan tunnuksilla voit lukea uusimman aikakauslehden artikkelit sekä vain verkossa julkaistavat erikoisjutut. Pääset myös käsiksi Sanan arkistoon, jossa on helmiä aiemmilta vuosilta. Näköislehdet löydät verkosta vuoden 2021 alusta alkaen, ja syksystä 2023 alkaen voit kuunnella artikkelit vaikka kävelylenkillä.

 

Sanan ystävänpäivämainos

Tarjous Sana + digi 29 € / 3 kk

Tilaa nyt merkityksellistä luettavaa ystävälle, läheiselle tai itsellesi. Tilaus on määräaikainen, joten se katkeaa automaattisesti tarjousjakson jälkeen.

Painetun Sana-lehden tilaukseen sisältyy digitunnukset, joilla voit lukea uusimman aikakauslehden artikkelit sekä vain verkossa julkaistavat erikoisjutut. Pääset käsiksi myös Sanan arkistoon, jossa on helmiä aiemmilta vuosilta sekä näköislehdet vuoden 2021 alusta alkaen. Podcastia ja useita juttuja pääset kuuntelemaan kännykästä vaikkapa lenkillä (uudistus käynnissä ja lisää kuunneltavaa tulossa).

Tilaa Sana-lehti tarjoushintaan 29 € / 3 kk, ulkomaan tilauksiin lisäpostimaksu. Tarjous voimassa 30.4. asti.

Sana 23-2023 kansikuva

Tutustu maksutta Sanan näköislehteen

Tilaa uusin Sanan näköislehti maksutta sähköpostiisi.

Tilaamalla näköislehden saat myös kahdesti kuukaudessa ilmestyvän Sanan uutiskirjeen, jossa päätoimittaja Ilkka Enkenberg kertoo vinkit uusimpiin ja suosituimpiin artikkeleihin. Näköislehden tilaus ei velvoita sinua lehden tilaukseen.

HUOM. Maksuttoman Sanan näköislehden voi tilata vain yhden kerran.