DigiSana banneri

Tutustu DigiSanaan 1 € / 1 kk

Tutustu DigiSanaan nyt huippuedullisesti. Ensimmäinen kuukausi nyt vain 1 €, tilaus jatkuu edullisena kestotilauksena voimassaolevan hinnaston mukaan 7,50 € / kk (vuoden jatkuva tilaus maksaa 90 €).

DigiSanan tunnuksilla voit lukea uusimman aikakauslehden artikkelit sekä vain verkossa julkaistavat erikoisjutut. Pääset myös käsiksi Sanan arkistoon, jossa on helmiä aiemmilta vuosilta ja kokonaiset näköislehdet vuoden 2021 alusta alkaen. Uusimpia artikkeleita ja podcastia voit nyt myös kuunnella.

 

Sanan ystävänpäivämainos

Sana + digi 33 € / 3 kk

Tilaa Sana-lehti kotiin kannettuna. Painetun Sana-lehden tilaukseen sisältyy digitunnukset, joilla voit lukea artikkeleita verkossa. Pääset käsiksi myös Sanan arkistoon, jossa on helmiä aiemmilta vuosilta sekä näköislehdet vuoden 2021 alusta alkaen. Uusimpia artikkeleita ja Sanan podcastia voit nyt myös kuunnella.

Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti (v.2024 38 €/3 kk laskutusvälillä). Ulkomaan tilauksiin lisäpostimaksu.

Tutustu Sanaan, tilaa maksuton näköislehti

Tutustu maksutta Sanan näköislehteen

Tilaa uusin Sanan näköislehti maksutta sähköpostiisi.

Tilaamalla näköislehden saat myös kahdesti kuukaudessa ilmestyvän Sanan uutiskirjeen, jossa päätoimittaja Ilkka Enkenberg kertoo vinkit uusimpiin ja suosituimpiin artikkeleihin. Näköislehden tilaus ei velvoita sinua lehden tilaukseen.

HUOM. Maksuttoman Sanan näköislehden voi tilata vain yhden kerran.

Suomen suurin kristillinen aikakauslehti Sana ilmestyy 21 kertaa vuodessa, joista kaksi on 76-sivuisia tuplanumeroita. Katso tästä tarkka ilmestymisaikataulu.
Tilaamalla Sana-lehden saat käyttöösi myös digitunnukset, joiden avulla voit lukea aikakauslehden artikkelit sekä vain verkossa julkaistavat erikoisjutut. Pääset myös käsiksi Sanan arkistoon, jossa on helmiä aiemmilta vuosilta. Näköislehdet löydät verkosta vuoden 2021 alusta alkaen, ja osaa artikkeleista ja podcasteja voit kuunnella vaikkapa kävelylenkillä.

Sanan kaikki tilaushinnat:
Sana-lehti sisältäen DigiSanan jatkuvana tilauksena laskutusvälein 3 kk / 38 €, 6 kk / 75 € ja 12 kk / 142 €
DigiSana 3 kk / 27 €, 6 kk / 52 € ja 12 kk / 90 €
Kestotilaajan edut

Määräaikainen tilaus Sana sisältäen DigiSanan 3 kk / 46 €, 6 kk / 88 € ja 12 kk / 164 €

Tee tilaus verkkokaupassamme tai lomakkeella.

Sanan tilaajapalvelussa autamme sinua mielellämme arkisin klo 9-15. HUOM. kesä- ja heinäkuussa puheluihin vastataan tiistaista torstaihin klo 9–14, ma ja pe suljettu.

Otathan yhteyttä, jos haluat tehdä tilauksen puhelimitse 0400 793406 tai sähköpostitse tilaukset@sana.fi.