KIRJOITTAJA

Sanan toimitus

KUVAT

Jani Laukkanen

Jaa artikkeli

Aika ja ilmiöt | 01.03.2024 |

Kalle Virta Kansan Raamattuseuran säätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi

Pastori Kalle Virta on Kansan Raamattuseuran historian seitsemäs toiminnanjohtaja. Aiemmin Virta on työskennellyt muun muassa Innofactor Oy:n myynti- ja projektipäällikkönä.

Kansan Raamattuseuran toiminnanjohtajaksi on valittu pastori Kalle Virta. Tätä ennen Virta on vuodesta 2010 lähtien työskennellyt Kansan Raamattuseuran varatoiminnanjohtajana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Innofactor Oy:n myynti- ja projektipäällikkönä sekä koulutuspäällikkönä.

– On suuri kunnia aloittaa toiminnanjohtajana yhteisössä, joka on rakastanut minut sisään hyväksymällä, antamalla tilan hengittää ja iloita. Kansan Raamattuseuran ilo, armo ja välittömyys ovat aina rikastaneet karjalaispojan elämää, Kalle Virta toteaa.

Kansan Raamattuseuran säätiön hallituksen puheenjohtaja Päivi Nerg on tyytyväinen rekrytointiprosessiin ja sen lopputulokseen.

– Teimme avoimen ja hyvän rekrytointiprosessin. Prosessin aikana hallitus keskusteli Kansan Raamattuseuran tulevaisuudesta ja tähän tilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta toiminnanjohtajasta. Päädyimme yksimielisesti kutsumaan Kalle Virran toiminnanjohtajaksi, hallituksen puheenjohtaja Päivi Nerg kertoo.

– Hallitus näkee Kansan Raamattuseuran tulevaisuuden pilvien välistä pilkottavan auringon kaltaisena. Elämme murrosaikaa, jossa armon, ilon ja rakkauden kautta ihmiselle tuotava ilosanoma Jeesuksesta on iso tehtävämme!

Kansan Raamattuseura on luterilaisen kirkon piirissä toimiva evankelioimistyön palvelujärjestö. Se perustettiin vuonna 1945. Kansan Raamattuseura omistaa kustannusyhtiö Karas-Sanan, joka kustantaa Sana-mediaa.

Kalle Virta aloittaa tehtävässään huhtikuun alussa, jolloin Kansan Raamattuseuran nykyinen toiminnanjohtaja rovasti Ulla Saunaluoma jää tehtävästään eläkkeelle ja jatkaa järjestössä raamatunopettajana.

Kokeile kuukausi eurolla

Tutustu Sanan digitilaukseen 1 € / 1 kk. Se on helppoa ja turvallista, voit perua tilauksen milloin hyvänsä.

Jaa artikkeli