Operaatio Joulupaketti 2024

Operaatio Joulupaketti on Sana-lehden, lukijoidemme ja seurakuntien yhteinen hyväntekeväisyyshanke. Lukijoidemme antamilla lahjoituksilla tilataan lehden vuosikerta seurakuntien valitsemille henkilöille iloksi ja siunaukseksi. Sana-lehti tukee puolestaan tätä hyvää tekoa hinnoittelemalla lahjatilaukset puoleen hintaan.

Töölön seurakunnan johtava diakonityöntekijä Maija Åker on osallistunut usean vuoden ajan Sanan hyväntekeväisyysprojektiin. Yhdessä tiiminsä kanssa Maija valitsee vuoden aikana apua tarvinneet seurakuntalaiset ja tarjoaa heille mahdollisuutta saada maksuton Sanan vuosikerta.

Sana on hengellinen lehti, joka on kauniisti modernisoitu. Siihen on helppo tarttua”, Maija toteaa. ”Sana-lehti sopii monenlaisille ihmisille. Heille, jotka ovat syvässä uskossa ja toisaalta heille, jotka vielä etsivät uskoa.”

Lahjoita sinäkin Sanan vuosikerta vähävaraiselle!

Tänä vuonna kohteena ovat vähävaraiset lapsiperheet ja tukea tarvitsevat aikuiset nuoret, joilla ei ole varaa tilata lehtiä kotiin.
Tee sinäkin hyvä teko ja tilaa Sana-lehti sitä tarvitsevalle. Näin toteutat Jeesuksen antamaa lähetystehtävää: ”Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni”.

Osallistu hyväntekeväisyyskampanjaan tilaamalla Sanan vuosikerta puoleen hintaan (norm. 164 €):

  • 82 € yhdelle perheelle
  • 164 € 2 perheelle
  • 246 € 3 perheelle
  • 328 € 4 perheelle jne.

Tee lahjoitus helposti verkkomaksulla tai laskulla tai ota yhteyttä Sanan asiakaspalveluun tilaukset@sana.fi tai 0400 793 406.

Kiitos etukäteen lahjoituksestasi!

Huom. Nämä Sanan tilaushinnat vuodeksi 2024 ovat voimassa vain nimettömissä tilauksissa Operaatio Joulupaketin hyväntekeväisyyshankkeessa 31.12.2023 asti. Jos haluat tilata Sana-lehden lahjaksi ystävällesi, tee tilaus täällä.