KIRJOITTAJA

toimitus@sana.fi

KUVAT

Jani Laukkanen

Jaa artikkeli

Juha Tapio: Uskoni ei ole kadonnut

Muusikko Juha Tapio on palaamassa pitkän keikkatauon jälkeen esiintymislavoille, ja uusi albumi on syntymässä syksyksi. Laulujen luominen on sekä iloa että tuskaa, eikä koskaan voi tietää, mistä lauluista tulee rakastettuja ja mitkä väistyvät unohdukseen. Juha Tapio muistaa lämpimän tuen, jota hän sai seurakunnan nuorena gospel-trubaduurina lempeän kristillisyyden seudulla, Etelä-Pohjanmaan Ylistarossa. Se on kasvattanut hänestä esiintyjän, joka on ollut oikealla paikalla niin Venäjän vankiloissa kuin juhlittuna pop-tähtenä tuhansien fanien edessä.

Laulaja Juha Tapio nojaa riukuaitaan maaseutumaisemassa keskellä alkukesän heleää vihreyttä. Pieni polku vie järvelle ja rantasaunalle. Maisema on kuin hänen lapsuutensa Ylistarosta Etelä-Pohjanmaalla. Nyt ei kuitenkaan olla siellä, vaan Tuusulanjärven rannalla Krapin historiallisten rantahuviloiden tuntumassa. Yhdestä huvilasta muusikko on vuokrannut…

Hyvä lukija

 

Sana-lehti tekee tärkeää ja merkityksellistä kristillistä journalismia, joka tuo toivoa monelle ihmiselle. Meidän ajassamme Sanan merkitys ainoastaan kasvaa.

Sinä voit osaltasi mahdollistaa laadukkaan kristillisen journalismin myös tulevaisuudessa.

Tilaa Sana.

Ole siunattu!

Ilkka Enkenberg

Ilkka Enkenberg

Päätoimittaja

Jaa artikkeli